ЖИТТЯ

Як волонтери із Переяслава допомагали захисникам останнім часом

У Переяславі волонтери й надалі допомагають військовим. Як саме?

У Переяславі активно допомагають ЗСУ. Волонтери та просто небайдужі люди протягом останніх днів передали захисникам багато допомоги та необхідних речей: тепловізійні камери, Mavic, теплі речі, засоби гігієни, смаколики та інше. Деталі розповідає Інформатор.

ІННА МАРЧЕНКО

Волонтерка Інна Марченко повідомила, що придбала 2 тепловізійні камери на Fpv-дрони для захисників. Також кілька днів тому сповістила, що на фронт доставили Mavic 3Т.

А 25 лютого футболісти з ФК “Антарес” (Вовчків) передали Інні Марченко 2 тисячі 500 гривень, які отримали за чемпіонство з футзалу.

АНДРІЙ ІВАЩЕНКО

Депутат міськради та волонтер Андрій Іващенко повідомив, що військовослужбовцям передали посилку з необхідними речами. Для цього зібрали 4 тисячі гривень, придбали розкладачку та каністри. Також небайдужі додали повербанки, ліхтарики та термоси.

“Вдячні всім за додати, розуміємо, як зараз важко ділитися дуже обмеженими ресурсами”, – написав Іващенко.

ГО “4.5.0. Переяслав”

Волонтерська організація “4.5.0. Переяслав” передала хімічні грілки, засоби гігієни, їжу швидкого приготування, гарячі напої, перемелене сало з часником, мед та інші смаколики для військового-земляка, який після відновлення вирушить на один з гарячих напрямків.

“Від ГО “4.5.0. Переяслав” і від себе особисто щиро дякую людям, які допомагають в наших зборах, донатять, надають гостинці та допомогу нашій ГО. А ми в свою чергу завдяки вам можемо допомогти нашим козакам”, – написав голова ГО Руслан Стародуб.

ВО “ПЕРЕЯСЛАВ”

Волонтерське об’єднання “Переяслав” 25 лютого за три години виготовило 500 пачок еко-чаїв та 59 пачок чаю “Вітамінчик”, запакували 109 пакетів сухих перекусів, 83 пакети картоплі з м’ясом та гречаної каші, 41 пакет налисників з м’ясом та сиром та завакумували 19 пакетів м’яса із салом для захисників.

Також небайдужі закупили та передали для військових 2 коробки хімічних грілок та вологих серветок, 4 коробки печива для фасування, 2 відра сушених яблучних чипсів, 7 баночок сала з часником та зеленню, гарбузові цукати та інше.

А 23 лютого волонтерки передали військовим із 464-ї Окремої президентської бригади готові перекуси, гостинці та теплі речі, які склали в 14 коробок.

21 лютого відправили гостинці земляку-захиснику Олександру та його побратимам у напрямку Дружківки, що на Донеччині. За проханням його тітки передали 6 коробок окопних свічок, які виготовили у Великокаратульській та Дем’янецькій гімназіях, та 4 коробки з різними смаколиками, теплими балаклавами, шкарпетками, маззю від обвітрювання, вологими серветками.

“НЕСКОРЕНІ”

Волонтерська команда “Нескорені” відправила смаколики снайперам. “Для них ми формуємо посилки іншого формату, відштовхуючись від специфіки їхньої служби”, – написала волонтерка Ольга Дрига.

Також для захисників із 38-ї бригади морської піхоти волонтерки передали страви швидкого приготування та дитячі малюнки. А ще одну партію підтримки передали дружині захисника, ця допомога поїде на Вугледарський напрямок.

Нагадаємо, що ми записали велике інтерв’ю із найвпливовішою людиною Переяслава у 2023 році Русланом Стародубом. Читайте його за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору