ЖИТТЯ

У Переяславі місцевий житель організував схему з продажу нелегально виготовлених сигарет

У Переяславі місцевий житель організував схему з продажу нелегально виготовлених сигарет. Йому повідомили про підозру.

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області повідомили про підозру організатору схеми з продажу нелегально виготовлених сигарет у Переяславі. Незаконну діяльність організував місцевий житель. Про це повідомили на сайті Бюро економічної безпеки України, передає Інформатор.

Відомо, що чоловік налагодив постачання тютюнових виробів без марок акцизного податку та подальший їх продаж через пункти роздрібної торгівлі у Переяславі. Детективи Бюро провели обшуки та вилучили з незаконного обігу підакцизні товари орієнтовною вартістю 1,7 мільйонів гривень.

Наразі організатору схеми повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Йому загрожує покарання у вигляді штрафу до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Нагадаємо, що 28 лютого у Переяславі із супермаркету викрали товару на 7 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору