ЖИТТЯ

У Переяславі у двох чоловіків знайшли наркотики, а інший втратив гроші з картки

Як минуло 1 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 1 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 7 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:48. Переяслав. Заявник повідомив, що хтось з його банківської картки зняв 2 тисячі 850 гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

12:04. Автодорога Бориспіль-Дніпро. Надійшло повідомлення, що чоловік керуючи автомобілем Volkswagen Touareg не вибрав безпечної швидкості руху та наїхав на металеву перешкоду, після чого поїхав з місця події. За цією справою правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

14:15. Переяслав. Надійшло повідомлення, що патрульні під час поверхневої перевірки у чоловіка 1998 р.н. виявили наркотичну речовину зовні схожу на солі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

14:40. Автодорога Бориспіль-Дніпро. Повідомили, що на блокпосту у чоловіка 1991 р.н. поліціянти виявили поліетиленовий пакет з кристалічною речовиною. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309.

2 березня. 01:43. Переяслав. Жінка повідомила, що біля будинку шумить компанія та заважає відпочивати. Заявниця від написання заяви та пояснення відмовилась.

Нагадаємо, що 29 лютого у Переяславі п’яний чоловік розбив вікно рукою в будинку сусідки. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору