ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка поскаржилась поліції, що сусід отруїв її собаку

Як минули 2 та 3 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 2 та 3 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

2 березня, 12:11. Переяслав. Чоловік повідомив, що на блокпосту його зупинили люди у камуфляжній формі та хочуть перевірити документи. Правоохоронці встановили, що він не перебуває у розшуку та не є ухилянтом. Його відпустили.

15:56. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями ВАЗ-2106 та Hyundai Tucson. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

21:08. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявник поскаржився, що на залізничній станції буянили двоє п’яних чоловіків. За цим фактом триває перевірка.

3 березня, 5:18. Переяслав. Повідомили, що на автозаправці буянить п’яний чоловік. На місці події поліціянти нікого не виявили. АЗС була зачинена.

10:09. Гайшин  (Переяславська ТГ). Жінка сповістила, що сусід отруїв її собаку, бо вона йому заважала. Вранці виявила тварину мертвою. За цим фактом триває перевірка.

14:25. Переяслав. Жінка розповіла, що дала знайомому ключі від своєї квартири, щоб він там пожив. Та він все потрощив та залишив там безлад. Цю інформацію перевіряють.

15:52. Переяслав. На блокпосту правоохоронці виявили у чоловіка 2004 р.н. білу речовину, схожу на наркотичну. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та по одній у Семенівці (Студениківська ТГ) та Мазінках (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 1 березня у Переяславі у двох чоловіків знайшли наркотики. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору