ЖИТТЯ

Лікарня Переяслава отримала від благодійників продукти та повітряні стерилізатори

Переяславська лікарня отримала допомогу від благодійників. Чим забезпечили медичний заклад?

Минулого тижня Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування отримала 350 кілограмів курячих тушок, 100 кілограмів фаршу та 1800 яєць від  “Старинської птахофабрики”, а також 500 кілограмів картоплі від небайдужих жителів міста. Про це 8 березня повідомили на Facebook-сторінці лікарні, передає Інформатор.

11 березня повідомили, що завдяки підприємцю (сімейному лікарю) Анатолію Кравцю консультативно-діагностична поліклініка та відділення екстреної медичної допомоги закладу мають по одному новому повітряному стерилізатору.

Прилад призначений для повітряної стерилізації хірургічного інструменту, термостійких шприців і голок до них, скляного посуду, теплостійких порошків та інших медичних об’єктів, а також може бути використаний для дезінфекції та сушіння скляних і металевих виробів.

12 березня для харчоблоку лікарні надійшла допомога від благодійної організації “Благодійний фонд “Формат 20”. Благодійники передали 300 літрів соняшникової олії, 150 кілограмів вівсянки та 587 кілограмів макаронних виробів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що лікарня Переяслава отримала від благодійників інкубатори для новонароджених, медичні ліжка та нові дивани. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору