ЖИТТЯ

У Переяславі відкриють студію, де можна буде записувати подкасти: афіша подій на 21-24 березня

Яскраві події вже чекають на вас. Як цікаво провести найближчі дні на Переяславщині?

Наприкінці тижня на Переяславщині проведуть захопливі заходи. Можна буде завітати на лекцію до Євгена Забарила або ж на зустріч із Ірен Роздобудько та Ігорем Жуком. Також варто долучитися до відкриття мобільної мультифункціональної студії “Контента” у молодіжному центрі “Зустріч”. Інформатор зібрав актуальні анонси на найближчі дні.

ЛЕКЦІЯ ВІД ЄВГЕНА ЗАБАРИЛа

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, аудиторія 114

Коли: 21 березня, 11:00

Ціна: безкоштовно

В університеті відбудеться лекція від засновника ГО “Культурна платформа Закарпаття” та експерта із комунікаційно-контентної безпеки Євгена Забарила. Він поділиться кейсами щодо ролі креативних індустрій у розкритті мультиформатних потенціалів громади.

ЗУСТРІЧ ІЗ ІРЕН РОЗДОБУДЬКО ТА ІГОРЕМ ЖУКОМ

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, конференц-зала імені Василя Сухомлинського

Коли: 21 березня, 11:40

Ціна: безкоштовно

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує поціновувачів української культури до конференц-залу імені Василя Сухомлинського. Там у рамках проєкту “Університетські зустрічі” відбудеться творча зустріч з подружжям української письменниці, ілюстраторки та сценаристки Ірен Роздобудько та поета і барда Ігоря Жука. Учасники зустрічі матимуть можливість насолодитися творчістю подружжя, познайомитися з новою книгою Ірен Роздобудько “Райські яблучка” та іншими виданнями, придбати книги з автографом авторки, а також послухати пісні Ігоря Жука під гітару.

ВІДКРИТТЯ МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СТУДІЇ “КОНТЕНТА”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв, перший корпус

Коли: 21 березня, 13:00 та 17:00; 22 березня, 12:00 та 15:00

Ціна: безкоштовно

У молодіжному центрі “Зустріч” відкриють мобільну мультифункціональну студію “Контента” від ГО “Культурна платформа Закарпаття” та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. “Контента” – це безоплатна мобільна аудіовізуальна студія. Вона дає молоді можливість проводити індивідуальну студійну роботу, групові заняття та лекції, записувати вокал і музичні інструменти, знімати відеоблоги й подкасти. Завдяки мобільності конструкції студію легко транспортувати та переміщувати.

21 березня о 13:00 відбудеться відкрита презентація проєкту “Контента”, о 17:00 – заняття з саунддизайну.

22 березня о 12:00 проведуть подкаст із молоддю Переяслава, о 15:00 – квартирник, творчий вечір із музикою, теплою атмосферою, дружнім спілкуванням та пошуком ідей.

ЛІТЕРАТУРНІ ЧИТАННЯ “УКРАЇНА. ДІМ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв, мистецька галерея

Коли: 21 березня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на літературні читання “Україна. Дім” в рамках Національного тижня поезії.

БЛАГОДІЙНА КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА “З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ”

Де: Будинок культури села Гланишів (Переяславська ТГ)

Коли: 24 березня, 14:00

Ціна: безкоштовно

У Гланишеві відбудеться благодійна концертна програма “З Україною у серці” за участі народного аматорського ансамблю української пісні “Веселка”. Проводитимуть збір коштів на ЗСУ.

Нагадаємо, що на Переяславщині планують провести чемпіонат з мініфутболу “Ліга дворів”. Як взяти участь, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору