ЖИТТЯ

Чим зайнятися цього тижня у Переяславі: афіша подій на 27-29 березня

У Переяславі цього тижня влаштують кілька цікавих заходів. Куди можна сходити?

Найближчими днями у Переяславі проведуть цікаві, творчі та пізнавальні заходи. Зокрема, можна відвідати майстер-клас зі створення ляльки-мотанки або ж фестиваль родинної творчості. А також варто послухати пізнавальний просвітницький виступ про значущі та унікальні дерева Лівобережної Київщини. Інформатор зібрав актуальні анонси.

 МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ ВИГОТОВЛЕННЯ ЛЯЛЬКИ-МОТАНКИ

Де: Переяславський центр культури та мистецтв, мистецька галерея

Коли: 27 березня, 13:00

Ціна: безкоштовно

У мистецькій галереї Людмила Леляк проведе майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки. Долучитися до заняття можуть всі охочі.

КРУГЛИЙ СТІЛ “ПРОСВІТНИЦЬКІ ДЕРЕВА. ВТРАЧЕНІ, ЗБЕРЕЖЕНІ, НОВІ”

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, конференц-зала імені Василя Сухомлинського

Коли: 28 березня, 10:00

Ціна: безкоштовно

В Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться круглий стіл “Просвітницькі дерева. Втрачені, збережені, нові”. Захід проведуть в рамках VI Семінару зі збереження природо-культурної спадщини. На вас чекає пізнавальний просвітницький виступ про значущі та унікальні дерева Лівобережної Київщини, презентація програми збереження значущих дерев Переяславської громади, озвучення ідеї запуску проєкту “Хранителі дерев” та інших екопросвітницьких та культурологічних проєктів.

Також на локації діятимуть виставки значущих та унікальних дерев Лівобережної Київщини (у переході між корпусами), виставка табличок, які будуть встановлені на значущих деревах, виставка книг та тематичних QR-кодів.

ТВОРЧИЙ ЗАХІД З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ТЕАТРУ

Де: Переяславський центр культури і мистецтв, другий корпус

Коли: 28 березня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на творчий захід з нагоди Міжнародного дня театру за участі народного театру Переяславського ЦКМ (керівниця Людмила Леляк) та студії конферансу “Акцент” (керівниця Влада Черненко).

ФЕСТИВАЛЬ РОДИННОЇ ТВОРЧОСТІ “НАС БАГАТО В МАМИ Й ТАТА”

Де: Переяславський будинок художньої творчості дітей, юнацтва та молоді, вул. Івана Мазепи, 27

Коли: 29 березня, 15:00

Ціна: безкоштовно

У Переяславі проведуть дванадцятий фестиваль родинної творчості “Нас багато в мами й тата”.

 

 

 

Нагадаємо, що 21 березня у Переяславі відкрили мультифункціональну студію “Контента”. Кому вона стане в нагоді, дізнавайтеся тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору