ГРОШІ

Скільки коштує житло на Переяславщині: актуальні ціни у березні

На Переяславщині є вибір квартир та будинків, які можуть стати вашим житлом. Пропонуємо добірку з кількох із них.

Якщо ви у пошуку своєї ідеальної домівки, то кілька актуальних варіантів житла на продаж на Переяславщині станом на кінець березня для своїх читачів підібрав Інформатор. Дослідили для цього ресурс olx.

ТРИКІМНАТНА КВАРТИРА У ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продають трикімнатну квартиру на першому поверсі двоповерхового будинку. В квартирі індивідуальне опалення, є газовий котел. Вікна – металопластикові. Душ та туалет обкладені плиткою. У помешканні можна жити та поступово робити ремонт, меблі залишаться майбутнім власникам – два односпальні ліжка, розкладний диван, шафа.

У Переяславі продають трикімнатну квартиру

Квартира на першому поверсі

Площа житла – 92 кв. метрів

Розміщення: Переяслав

Площа: 92 кв. метри

Кількість кімнат: 3

Ціна: 1 мільйон 98 тисяч 922 гривні

БУДИНОК У ДІВИЧКАХ 

У Дівичках (Дівичківська ТГ) продається будинок. Дерев’яний, ззовні утеплений пінопластом, вікна замінені на металопластикові, встановлені залізні двері, підлитий фундамент. У будинку 3 кімнати з ремонтом, кухня, сумісний санвузол та веранда. Підведені усі необхідні комунікації: вода, газ, пічне опалення, автономна каналізація, для підігріву води є бойлер. За 2 кілометри від житла є ставок, Канівське водосховище, сосновий ліс.

Продається будинок у Дівичках

У будинку три кімнати з ремонтом

Наявні всі комунікації

Розміщення: с. Дівички (Дівичківська ТГ)

Площа: 63,1 кв. метра

Кількість кімнат: 3

Ціна: 549 тисяч 461 гривня

БУДИНОК У ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продають великий двоповерховий будинок. На ділянці є 2 укриття. У будинку – зала, вітальня, кухня, 5 спалень, цокольний поверх, в якому є кімнати для басейну, сауни, санвузол, котельня з газовим котлом. Є всі комунікації: інтернет, міське водопостачання, газопостачання , електрика, газовий котел, гаряча вода, каналізація. Поряд школа, відділення пошти, зупинка транспорту, магазин.

У Переяславі продають великий двоповерховий будинок

У будинку 7 кімнат

Ціна – 1 мільйон 766 тисяч 124 гривні

Розміщення: Переяслав

Площа: 370 кв. метрів

Кількість кімнат: 7

Ціна: 1 мільйон 766 тисяч 124 гривні

Нагадаємо, що у Переяславі із 1 квітня майже втричі зросте сплата за розміщення тимчасових підприємницьких споруд. Деталі – тут.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору