ЖИТТЯ

Сумоїсти з університету Переяслава кваліфікувалися на чемпіонат Європи

Спортсмени переяславського університету стали призерами чемпіонату України із сумо. У травні троє з них поїдуть на чемпіонаті Європи.

Із 28 до 30 березня у Луцьку тривав чемпіонат України із сумо. У ньому взяли участь 300 спортсменів-сумоїстів різного віку – представники 15 команд з різних областей України. Призерами стали студенти Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Про це повідомили на сайті УГСП, передає Інформатор.

У перший день змагань студенти переяславського вишу здобули такі нагороди: “срібло” – Тетяна Соха, “бронзу” – Каріна Ситник, “бронзу” в командній першості – Едуард Кузьмич, Артур Горденко та Василь Фесенко. У наступні два дні “срібну” нагороду серед спортсменів до 23 років і “бронзову” серед дорослих виборов Дмитро Озманян, “срібло” серед спортсменів до 23 років здобув Артур Горденко, “бронзу” серед дорослих – Тетяна Соха.

Змагання стали відбірковими до майбутнього чемпіонату Європи, який пройде 24-26 травня у Греції. За їхніми підсумками до нього відібрались Тетяна Соха, Дмитро Озманян і Артур Горденко.

“Сковородинівська родина вітає призерів чемпіонату України із сумо та їхнього тренера, старшого викладача кафедри спортивних дисциплін і туризму, Заслуженого тренера України Сергія Безкоровайного”, – резюмували у повідомленні.

Нагадаємо, що “Матадор” із Переяслава став бронзовим призером чемпіонату Броварського району з мініфутболу. Деталі – тут.

Фото: сайт УГСП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору