ЖИТТЯ

У Переяславі затвердили склад ради з питань внутрішньо переміщених осіб

У Переяславі діє рада з питань ВПО. Хто увійшов до її складу?

У Переяславській громаді створили раду з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті. На засіданні виконкому 1 квітня затвердили її положення та склад. Про це повідомляє Інформатор.

Ця рада має сприяти реалізації на території громади державної політики у сфері захисту прав ВПО, вирішенню проблемних питань та соціальному захисту. Зокрема, рада повинна буде співпрацювати з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, громадськими об’єднаннями, підприємствами, установами, організаціями. Готуватиме та подаватиме відповідним органам для розгляду пропозиції та рекомендації щодо захисту прав та інтересів переселенців.

Склад ради не може бути більше 30 людей. Частка переселенців повинна становити не менше 50%.

Раду з питань ВПО Переяславської громади очолила Валентина Леонова, її заступниця – Олена Шаруда, секретар – Ольга Агейкіна. До складу ради увійшли такі внутрішньо переміщені особи: Оксана Денисова, Анастасія Дімітрова, Юлія Єфременко, Любов Коваль, Інна Кононенко, Євген Корнєєв, Євгенія Кузьміна, Олег Міхальков, Назар Пилипюк, Оксана Постільник, Ганна Приходько, Марина Прокопенко, Галина Світлична, Марина Світлична, Денис Скрипець. Також до ради увійшли провідний фахівець із соціальної роботи центру соціальних служб Переяславської міськради Лілія Конченко, головний спеціаліст з профілактики та соціальної підтримки дітей та сім’ї служби у справах дітей та сім’ї Переяславської міськради Юлія Олійник та головний спеціаліст відділу підтримки внутрішньо переміщених осіб Юлія Шестопал.

Склад ради затверджують на два роки. Людина не може бути членом ради з питань ВПО більше ніж два терміни поспіль.

Нагадаємо, що на цьому ж засіданні виконкому прийняли рішення про завершення опалювального сезону в Переяславській громаді. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору