ЖИТТЯ

У Переяславі на території лікарні видалять 34 дерева, ще 11 – у місті

У Переяславі видалять 45 дерев. Їх визнали аварійними.

1 квітня на позачерговому засіданні виконкому Переяславської міськради погодили акти обстеження зелених насаджень від 19 та 27 березня цього року. Згідно з ними, у Переяславі видалять 45 аварійних дерев. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на проєкт рішення.

На вулиці Богдана Хмельницького, 137 (територія переяславської лікарні) видалять 34 дерева, на вулиці Заплавній, 7 – одне, а на вулиці Сковороди, 68/38Б – 10 дерев.

– Йдеться про дерева порід береза, липа, акація, каштан, клен, верба, слива, яблуня. У зв’язку зі зверненням громадян, зокрема директора лікарні вони були обстежені, у актах обстеження зазначається, що дерева досягли своєї вікової межі, мають ознаки руйнування стовбуру й підлягають видаленню, – пояснила заступниця міського голови-керуюча справами виконкому Тетяна Гич, яка доповідала з цього питання.

Нагадаємо, що 28 березня в університеті Переяслава обговорювали, яким чином зберігатимуть значущі дерева нашого краю. Деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору