ЖИТТЯ

До Переяслава приїде сучасний український гурт Schmalgauzen: де і як можна поспілкуватися з артистами

До Переяслава приїде сучасний український гурт Schmalgauzen. Вхід вільний.

3 квітня о 17:00 в актовому залі Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться творча зустріч з гуртом Schmalgauzen. Театрально-музичний український гурт створили у межах Університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. Почавши виступи у 2020 році, він швидко набув популярності серед студентської аудиторії. Про це повідомили на сайті УГСП, передає Інформатор.

Гурт працює у жанрі пісенного мистецтва, в якому поєднуються театральні вистави та драматургія. Фактично, це синтез музики й акторської майстерності. Зі слів соліста Влада Михальчука, вони були звичайними акторами, які на першому курсі отримали завдання придумати й заспівати пісню. Стати музикантами вони тоді і не мріяли.

Пісні Schmalgauzen набирають щонайменше десятки тисяч прослуховувань на стрімінгових платформах, а квитки на концерти розкуповують у перші ж дні від анонсу. Їхню манеру виконання неможливо сплутати ні з чим. А їхні пісні про собаку на ім’я Джессіка, Лаванду та прикмету “Північ бачить місяць” стали шалено популярними серед молоді.

Зустріч у рамках проєкту “Відкритий університет” пройде у колі спілкування, де учасники гурту відповідатимуть на запитання присутніх, а також розкажуть про історію становлення, натхнення та багато іншого.

Нагадаємо, що сумоїсти з університету Переяслава кваліфікувалися на чемпіонат Європи. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору