ЖИТТЯ

Леон та Леля – такими рідкісними іменами називали дітей на Переяславщині у березні

Зібрали детальну статистику народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей на Переяславщині. Дані із ДРАЦСу за березень.

З 1 по 31 березня у Переяславі народилося 20 немовлят, з яких 11 хлопчиків та 9 дівчаток (рік тому у березні народилось 26 дітей). Найпоширенішими іменами для дівчаток були Владислава, для хлопчиків – Олександр, Дмитро, Данило. Були й рідкісні імена – Леон, Леля. Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклали 28 пар (торік у цьому ж місяці було 17). Наймолодшими нареченими стали чоловік 2004 р.н. та дружина 2006 р.н., а найстаршими – чоловік 1960 р.н. та дружина 1962 р.н. Розірвали шлюб три пари.

Минулого місяця зареєстрували 81 смерть (38 чоловіків та 43 жінки). Найстаршою з померлих у Переяславі була 94-річна жінка, а наймолодшим – 29-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршою померлою була 94-річна жінка, а наймолодшим – 28-річний чоловік. Торік у березні смертей було на 12 більше.

Нагадаємо, що на Переяславщині Центр зайнятості пропонує 51 вакансію. Які саме, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору