Запечена редиска – проста у приготуванні і водночас оригінальна страва. Спробуйте приготувати.
Запечена редиска – оригінальна весняна страва, яка готується із простих інгредієнтів. Підійде як для гарніру, так і для самостійної закуски чи салату. Крім цього, молода редиска дуже корисна, адже містить велику кількість клітковини. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 500 г редиски
- 3 ст. л. лимонного соку
- 1 ст. л. лимонної цедри
- 3,2 ст. л. оливкової олії
- сіль та перець за смаком
Приготування:
- Помийте редиску, промокніть паперовим рушником. Обріжте хвостики та верхівки, наріжте на половинки й пересипте на деко, змащене оливковою олією.
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Вичавіть лимонний сік на редиску, збризніть оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком, додайте пряні приправи.
- Запікайте 20-25 хвилин, поки краї не стануть золотаво-коричневими, а сама редиска – м’якою. Витягніть та посипте зверху цедрою лимона.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.