ЖИТТЯ

Ганна Ляч із Переяслава випустила дебютну пісню “Місячне сяйво” та кліп до неї

Ганна Ляч із Переяслава випустила дебютну пісню “Місячне сяйво” та кліп до неї. Про що вона?

Переяславська співачка Ганна Ляч 1 квітня презентувала свою першу сольну пісню “Місячне сяйво”, а 7 квітня – кліп до неї. У пісні йдеться про залежність від кохання, легку інфантильність та дитячу наївність. Про це повідомили на сайті Університету Григорія Сковороди в Переяславі, випускницею якого є Ляч, передає Інформатор.

Пісню створили ще у 2021 році. Відтоді, вже в період повномасштабного вторгнення, співачка постійно чекала відповідного моменту, проте під час одного з чергових обстрілів зрозуміла, що відкладати більше нікуди.

“Мені здається, що ця пісня про кожного із нас. Адже більшість людей відчувають себе самотніми і водночас бояться лишитися такими надалі. Не кожна людина має сміливість зізнатися собі у цьому. Такою була початкова ідея написання цієї пісні, але життя йде і сенси змінюються. Нині ми усі усвідомлюємо ціну кожної нової зустрічі з рідними і коханими, маємо страх лишитися самотніми і бачитися лише у снах. Кожна кохає до болю, кожна живе в невідомості чи очікуванні і не хоче миритися з цим. “Місячне сяйво” саме про це”, – поділилася Ганна Ляч.

Додала, що має вже багато багато творчих напрацювань, які незабаром побачать світ. Над створенням “Місячного сяйва” працювала разом з автором музики, аранжування та зведення Марком Мельником.

7 квітня представили офіційний кліп виконавиці, який відзняв відеограф Олександр Артюх.

Нагадаємо, що 3 квітня у Переяславі гурт Schmalgauzen виконав кілька пісень, також його артисти відповідали на запитання глядачів. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору