ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: запечіть редиску на гарнір

Запечена редиска – проста у приготуванні і водночас оригінальна страва. Спробуйте приготувати.

Запечена редиска – оригінальна весняна страва, яка готується із простих інгредієнтів. Підійде як для гарніру, так і для самостійної закуски чи салату. Крім цього, молода редиска дуже корисна, адже містить велику кількість клітковини. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти: 

  • 500 г редиски
  • 3 ст. л. лимонного соку
  • 1 ст. л. лимонної цедри
  • 3,2 ст. л. оливкової олії
  • сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Помийте редиску, промокніть паперовим рушником. Обріжте хвостики та верхівки, наріжте на половинки й пересипте на деко, змащене оливковою олією.
  2. Розігрійте духовку до 180 градусів. Вичавіть лимонний сік на редиску, збризніть оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком, додайте пряні приправи.
  3. Запікайте 20-25 хвилин, поки краї не стануть золотаво-коричневими, а сама редиска – м’якою. Витягніть та посипте зверху цедрою лимона.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору