ЖИТТЯ

Погода на 16 квітня: у Переяславі вночі та вранці дощитиме

У Переяславі вночі та вранці йтиме дощ. Максимальна температура – 21 градус.

У вівторок, 16 квітня, у Переяславі вночі та вранці йтиме дощ. Опади – 9,4 мм. Потім він припиниться, буде хмарно з проясненнями. Мінімальна температура повітря буде вранці – 9 градусів тепла. Максимальна ввечері – 21 градус вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 61 та 91 відсотком протягом доби. Тривалість дня 16 квітня – 14 годин 57 хвилин. Завтра день буде на 4 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:55, а захід – о 19:52.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1972 році – 26,8 градуса тепла, а найнижчу в 1898-му – 3,9 градуса морозу.

Народні прикмети:

У цей час наші пращури продовжували слідкувати за льодом: якщо він на озерах потоне – рік буде важким. Садівники вже розпочинали саджати груші, сливи, смородину, обрізати дерева і кущі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору