ЖИТТЯ

Лікарня Переяслава отримала від благодійників медичні інструменти, гіпсувальний стіл та милиці

Переяславська лікарня отримала допомогу від благодійників. Чим забезпечили медзаклад?

Минулого тижня Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування отримала благодійну допомогу від підприємця Дмитра Черняка. Він передав закладу ЛОР-інструменти на 7 тисяч 913 гривень 36 копійок. Про це 16 квітня повідомили на Facebook-сторінці БЛІЛ, передає Інформатор.

Лікарня отримала:

  • 1 тонзилект хірургічний з мандреном;
  • 5 носових дзеркал;
  • 6 вушних пінцетів;
  • 2 крючки для видалення сторонніх тіл з вуха;
  • 5 вушних зондів.

17 квітня повідомили, що минулого тижня відділення екстреної медичної допомоги отримало благодійну допомогу від мережі магазинів “Pit Stop”. Придбали за 9 тисяч 120 гривень гіпсувальний стіл.

18 квітня на сторінці лікарні повідомили, що нещодавно організація “Благодійний фонд “Гордість нації” передала в користування лікарні 12 ходунків для дорослих, які полегшать пересування інвалідів та літніх людей, 17 підлокітних милиць, 2 тростини та 5 туалетних стільців. “Дякуємо за допомогу, яку цей фонд надає вже не вперше”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що Ігор Гомонай після випробувального терміну звільнився з посади директора лікарні у Переяславі. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору