ЖИТТЯ

Ігор Гомонай після випробувального терміну звільнився з посади директора лікарні у Переяславі

У переяславській лікарні знову зміниться директор. Ігор Гомонай подав у відставку.

14 квітня завершився випробувальний термін для Ігоря Гомоная на посаді директора Переяславської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування. Після цього він вирішив не продовжувати співпрацю із закладом через сімейні обставини та стан здоров’я. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Переяславської БЛІЛ.

“Завжди згадуватиму з внутрішнім теплом останні три місяці. Це була велика честь очолювати чудесний колектив закладу. Впевнений, що лікарня під керівництвом нового директора продовжить шлях реорганізації та розвитку. Сподіваюся, що і жителі громади відчули певні зміни в роботі лікарні. Особлива подяка Вячеславу Саулку за запрошення, за всебічну підтримку та зусилля, спрямовані на розвиток закладу. Радий, що на життєвому шляху зустрів Василя Вовчанівського, який також всебічно підтримував з першого робочого дня”, – процитували у повідомленні Ігоря Гомоная.

Зазначимо, що директором лікарні Ігор Гомонай став у січні цього року. Він замінив на посаді Віктора Атаманенко, який очолював заклад із 6 квітня 2023 року, а у січні написав заяву на звільнення.

Ігор Гомонай – ортопед-травматолог. Близько 8 років працював у переяславській лікарні: спочатку лікарем-інтерном у травматологічному відділенні, а згодом ортопедом-травматологом. У 2018 році брав участь у конкурсі на посаду директора Переяслав-Хмельницької ЦРЛ. Тоді обрали Ларису Кузьменчук. Має науковий ступінь кандидата медичних наук.

На Facebook-сторінці лікарні прозвітували про досягнення у першому кварталі 2024 року:

  • збільшили надходження від НСЗУ за “пролікований випадок” у 3 рази в порівнянні з аналогічним періодом минулого року (незважаючи на втрату трьох пакетів);
  • покращили взаємодію з донорами/благодійними фондами та місцевими підприємцями: благодійна допомога у “натуральній формі” – 2 мільйони 750 тисяч гривень, благодійна допомога у грошовій формі – 1 мільйон 100 тисяч гривень;
  • запустили процес оновлення матеріально-технічного стану відділень;
  • покращили комунікацію між закладом та громадами;
  • запустили процес створення системи контролю якості надання медичної допомоги.

Нагадаємо, що на позачерговій сесії 3 квітня на потреби лікарні з місцевого бюджету виділили майже 3,5 мільйона гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору