ЖИТТЯ

Скільки лідерів залишиться? Анонс 3 туру “Ліги дворів”

У суботу відбудеться третій тур “Ліги дворів”. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

20 квітня відбудеться третій тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. У ньому дві команди, які не втрачали очок, зустрінуться з фаворитами турніру, тож Farmer’s food може одноосібно очолити турнірну таблицю. Інформатор традиційно підготував анонс.

11:00. BOSS (Переяслав) – Мирне (Вороньківська ТГ). Мирне у стартових двох турах здобуло дві перемоги, проте суперники були не найсильніші (якщо взагалі не найслабші) – “Кристал” та Ratybor. BOSS стане першим опонентом із когорти фаворитів. Переяславці вже встигли зазнати однієї поразки, та їм тоді протистояв Farmer’s food, який, очевидно, боротиметься за чемпіонство. Зрештою у цьому протистоянні BOSS здається на папері сильнішим. Проте Мирне має досить міцну команду, яку веде за собою переконливий за статистикою Микола Мельник. Ігровий день стартує центральним матчем туру, сподіваємось, він буде гідним.

12:00. “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) – Juk Store (Переяслав). Немає сенсу багато розписувати та шукати інтригу там, де її не існує. Juk Store повинен здобувати впевнену перемогу та водночас готуватися до принципового матчу проти BOSS наступного тижня. “Кристал” же нехай ставить перед собою якісь особисті цілі та набирається досвіду.

13:00. Farmer’s food (Переяслав) – “Бурти” (Переяслав). Минулий тур показав, що “Бурти” не здатні конкурувати з лідерами, якщо тим надто необхідна перемога. Вовчків знищив їх 11:1, реабілітовуючись за прикру поразку від Juk Store в першому турі. Farmer’s food не потрібно реабілітовуватися, та мотивації за край – команда наразі йде без поразок і, вочевидь, не збирається переривати цю серію. Тим паче, що вже після третього туру, якщо очки втратять Мирне та Циблі, що цілком реально, може одноосібно опинитися на першому місці.

14:00. Циблі (Циблівська ТГ) – Вовчків (Переяславська ТГ). Циблям цього дня буде складно. Вовчків уже втрачав очки, тому з такими суперниками (за складом слабшими, хоча хто в цьому турнірі за цим сильніший від Вовчкова?) знову цього робити не збирається. Якщо “зелені” будуть в оптимальному складі та стані, то не обійдеться без розгрому. Раптом же фаворити нормально не налаштуються, а Циблі зберуть усіх найсильніших своїх гравців, то, можливо, навіть буде трішки цікаво.

Матч Ratybor (Переяслав) – Велика Каратуль (Переяславська ТГ) перенесли на пізніший термін.

Зазначимо, що всі матчі “Ліги дворів” ви можете побачити в прямому ефірі на Youtube-каналі Інформатора. Підписуйтесь вже зараз, натискайте на дзвіночок, щоб нічого не пропустити.

Нагадаємо, що в другому турі Farmer’s food переміг Juk Store, а Вовчків – “Бурти”. Огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору