ГРОШІ

Із міського бюджету Переяслава виділили понад 3,5 мільйона гривень на ЗСУ

З міського бюджету Переяслава й надалі виділяють гроші на ЗСУ. Як допомогли останнього разу?

На сесії міськради Переяслава 18 квітня із міського бюджету виділили понад 3,5 мільйона гривень на потреби захисників. Про це повідомляє Інформатор.

1,5 мільйона гривень передали військовій частині А7303 на матеріально-технічне забезпечення та забезпечення безперебійної роботи комплексів БпЛА. Ці кошти передадуть як субвенцію із бюджету Переяславської громади до бюджету Бориспільського району.

1 мільйон гривень виділили для військової частини А4638 на закупівлю безпілотних літальних апаратів. Гроші передадуть як субвенцію до держбюджету.

Також 1 мільйон гривень Переяславська міська рада виділила для військової частини Т0930 на придбання автомобіля підвищеної прохідності та засобів РЕБ. Тут теж передають як субвенцію до держбюджету.

95 тисяч гривень виділили для першого відділу Бориспільського РТЦК та СП. Ці кошти використають на перевезення військовозобов’язаних для проходження обласної медичної комісії до обласного збірного пункту та до військових частин.

Нагадаємо, що на цій же сесії депутати проголосували за звільнення Олександра Якуби з посади Гайшинського старости. Деталі – тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору