Панкейки зі шпинату – корисна і оригінальна страва. Спробуйте приготувати.
Панкейки зі шпинатом – проста, корисна і водночас оригінальна страва, приготування якої займе небагато вашого часу. Рецепт є універсальним, адже шпинат можна легко замінити іншою весняною зеленню. Подавайте панкейки зі сметаною, вершковим соусом чи густим йогуртом. Доповнити страву можна свіжими овочами, м’ясом або шматочком сьомги. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 150 г шпинату
- 250 г пшеничного борошна
- 2 курячі яйця
- 150 мл молока
- 1 ст. л. рослинної олії
- 0,5 ч. л. солі
- 1 ч. л. цукру
- 200 г сметани
- дрібка соди
- 1 ч. л. розпушувача
Приготування:
- У великій посудині перемішайте сметану, яйця, олію, сіль та цукор.
- Шпинат збийте у блендері до однорідності, разом із молоком додайте до яєчно-сметанної маси.
- Просійте борошно, змішайте з розпушувачем та дрібкою соди. Додайте до шпинатної суміші.
- На розігріту сковороду невеликими острівцями викладіть тісто. Підсмажте з двох боків до готовності.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.