ЖИТТЯ

“Дніпро” та “Матадор” представлять Переяславщину в “Суперлізі Лівого берега” з футболу

У травні стартує “Суперліга Лівого берега” з футболу. Що це за турнір та хто представить Переяславщину?

11 травня розпочнеться об’єднаний серед кількох районів чемпіонат із футболу під назвою “Суперліга Лівого берега”. У ньому зіграють шість команд із Броварщини, Яготинщини та Переяславщини. Наш регіон представлять “Дніпро” з Дівичок та “Матадор” з Переяслава. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Telegram-канал федерації футболу Переяславщини.

Як йдеться у повідомленні федерації, домашні матчі “Дніпро” та “Матадор” проводитимуть на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі. У першому турі “Матадор” там прийме команду Березані (Броварський район). “Дніпро” тоді ж зіграє на виїзді з Калинівкою (Броварський район). У третьому матчі ігрового дня “Десна” (Погреби, Броварський район) прийме “Лісняки” з Яготина.

Згідно з календарем, “Матадор” та “Дніпро” вперше у цьому турнірі зустрінуться в очному матчі у третьому турі, який запланували на 25 травня. Загалом же чемпіонат проведуть у два кола.

Зазначимо, що торік у чемпіонаті Переяславщини з футболу “Дніпро” став чемпіоном, а “Матадор” посів третє місце. Натомість, “Матадор” здобув кубок Переяславщини.

Також у федерації футболу Переяславщини сповістили, що змагань у першій лізі чемпіонату Київщини, куди раніше заявився “Матадор”, не буде. Пояснили це тим, що організатори не зібрали достатньої кількості команд.

Нагадаємо, що на Переяславщині триває чемпіонат з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Анонс четвертого туру читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору