ЖИТТЯ

Потенційні медалісти BOSS та Juk Store зійдуться в очному протистоянні: анонс 4 туру “Ліги дворів”

У суботу відбудеться четвертий тур “Ліги дворів”. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

27 квітня відбудеться четвертий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. У ньому на вболівальників чекає очне протистояння потенційних медалістів, та й інші матчі можуть потішити боротьбою. Інформатор традиційно підготував анонс.

10:00. Ratybor (Переяслав) – Вовчків (Переяславська ТГ). Вовчків у останніх двох турах набрав такий хід (перемоги над “Буртами” та Циблями із загальним рахунком 21:3), що Ratybor про позитивний для себе результат може тільки мріяти. Дивно, що така симпатична команда досі не набирала очок (може, якби не перенесення гри із Великою Каратуллю?), втім і після цього матчу їх точно не стане більше, будьмо реалістами.

11:00. Циблі (Циблівська ТГ) – Farmer’s food (Переяслав). Циблі стартували із двох перемог, але Вовчків у попередньому турі трохи загальмував амбіційну та непередбачувану команду. Та поразка 2:10 може як демотивувати циблівчан, так і зарядити дати бій Farmer’s food. Тим паче, третій тур показав, що “фермери” не такі страшні, як ми, зокрема, їх малювали. “Бурти” зіграли з ними на рівних, тож і Циблі здатні. Звичайно, Farmer’s food є фаворитом цього поєдинку, другий тиждень поспіль втрачати очки із середняками – така собі затія. Проте не здивуємось і впевненій перемозі лідера чемпіонату, і запеклій боротьбі протягом всього матчу.

12:00. BOSS (Переяслав) – Juk Store (Переяслав). BOSS цього сезону програв Farmer’s food 2:3, виграв у “Кристала” 11:2 та у Мирного 5:1. Juk Store ж програв Farmer’s food 1:3, виграв у “Кристала” 14:4 та у Вовчкова 4:3. Здається, у “жуків” календар на старті був дещо складнішим, але обидві команди наразі мають по 6 очок. Це навряд чи свідчить про те, що Juk Store – очевидний фаворит центрального матчу четвертого туру. Тут взагалі важко бодай щось прогнозувати. Видається лише, що від результату цього поєдинку може залежати навіть розміщення команд у підсумковій турнірній таблиці. І скоріше за все, обидві боротимуться за медалі, тож програвати цієї суботи не бажано жодній із них.

13:00. Велика Каратуль (Переяславська ТГ) – Мирне (Вороньківська ТГ). Перед початком чемпіонату здавалося, що Велика Каратуль і Мирне будуть приблизно рівними за силою, але зараз одні із 6 очками перебувають у зоні лідерів, а інші з нулем у заліковому доробку відверто розчаровують. Чи наберуть великокаратульці хід протягом турніру, залишається відкритим питанням. Однак прямо зараз немає жодних передумов, що вони здатні перемогти Мирне. Хоча не слід забувати, що Мирне здобуло свої дві перемоги із “Кристалом” та Ratybor, які теж досі без очок. Може, ця команда – гроза лише для аутсайдерів?

14:00. “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) – “Бурти” (Переяслав). У цьому матчі не варто сподіватися на інтригу. “Бурти” минулої суботи показали, що здатні нав’язати боротьбу навіть лідерам, а що ж вони зроблять із головним аутсайдером? Мабуть, приблизно те ж, що робили Мирне (17:0), BOSS (11:2) та Juk Store (14:4).

Зазначимо, що всі матчі “Ліги дворів” ви можете побачити в прямому ефірі на Youtube-каналі Інформатора. Підписуйтесь вже зараз, натискайте на дзвіночок, щоб нічого не пропустити.

Нагадаємо, що в третьому турі “Ліги дворів” усі лідери втратили очки, але Farmer’s food – менше. Огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору