ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка заплатила майстрам майже 4 тисячі гривень, але ті тільки вдавали, що ремонтують холодильник

Як минули 24 та 25 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 24 та 25 квітня. Інформатор переповідає найцікавіше.

24 квітня, 7:35. Переяслав. Надійшло повідомлення, що в пологовому відділенні лікарні померла дитина, яка народилася 4 дні тому. Лікарі діагностували синдром раптової смерті. Тіло направили у морг.

9:44. Переяслав. Заявниця повідомила, що випадково надіслала тисячу гривень на іншу банківську картку. Звернулася для інформування.

11:24. Переяслав. Чоловік сповістив, що з його картки хтось зняв 5 тисяч гривень. Звернувся для інформування.

25 квітня, 11:53. Переяслав. Заявник поскаржився, що жінка на авто Volkswagen Т4 перекрила проїзд до гаража, конфліктує та кричить. За цим фактом правоохоронці відібрали матеріали та проводять перевірку.

13:31. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що викликала майстрів для ремонту холодильника, заплатила їм 3 тисячі 700 гривень. Але техніку, за її словами, вони так і не відремонтували, а тільки вдавали, що роблять це. Згодом сповістила, що в ситуації розібралися самостійно.

15:04. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що з її банківської картки хтось перерахував 19 тисяч гривень. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, по одній у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ), Ковалині (Дівичківська ТГ) та Веселому (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 23 квітня на Переяславщині на автодорозі виявили тіло чоловіка. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору