ЖИТТЯ

На Переяславщині на автодорозі виявили тіло чоловіка

Як минуло 21, 22 та 23 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 21, 22 та 23 квітня.  Інформатор переповідає найцікавіше.

21 квітня. 22:47. Переяслав. Жінка поскаржилась, що наркозалежний син буянить та ображає її. За цією справою поліціянти відібрали матеріали та проводять перевірку.

22 квітня. 16:38. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у кав’ярні заснув чоловік близько 50-ти років. Правоохоронці винесли йому адміністративну постанову за ч. 2 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді)

23 квітня. 01:30. Переяслав. Заявник повідомив, що надіслав 4 тисячі 272 гривні за монітор замовлений на сайті “ОЛХ”, але товар так і не отримав. Звернувся з метою інформування.

12:18. Дівички (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що замовила дрова та перерахувала за них 7 тисяч 535 гривень, проте деревину так і не отримала. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

13:15. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між автівкою Nissan Sunny та іншим авто, яке поїхало з місця події. У заявника поліціянти відібрали пояснення та склали схему ДТП.

16:35. Переяслав. Жінка повідомила, що через Telegram-канал замовила товар на суму 1300 гривень, але до цього часу замовлення так і не прийшло. За цією справою триває перевірка.

21:50. Соснівка (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на автодорозі між Соснівкою та Сомковою Долиною виявили труп чоловіка 1969 р.н, жителя села Доманівка (Доманівська ТГ) без ознак насильницької смерті. На місці події правоохоронці поряд із чоловіком виявили велосипед без ознак ДТП. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

Також за три доби поліція зареєструвала сім смертей (ненасильницькі та не після нещасного випадку) дві у Переяславі та по одній у Студениках (Студениківська ТГ), Семенівці (Студениківська ТГ), Циблях (Цилівська ТГ), Пристромах (Студениківська ТГ), Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 22 квітня на Переяславщині поліцейські зупинили Honda Accord, водій перевищив швидкість, не мав права керувати, був із наркотиками. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору