ЖИТТЯ

У який час відтепер можна продавати алкоголь у Переяславі: на сесії міськради внесли зміни

Коли відтепер у Переяславі продаватимуть алкоголь? Рішення сесії міськради.

На території Переяславської громади скасували часові обмеження на торгівлю алкогольними напоями. Рішення про це прийняли на сесії міської ради 22 серпня. Про це повідомляє Інформатор.

Приймаючи рішення, взяли до уваги спільні накази Бориспільської РВА та сектору оборони Київської області від 14 серпня цього року “Про скасування часових обмежень торгівлі алкогольними напоями на території Бориспільського району” та “Про заборону продажу алкогольних напоїв особам у форменному одязі на території Бориспільського району”. Відповідно, як і раніше, заборонено продавати алкогольні напої особам у форменому одязі з-поміж військовослужбовців та інших правоохоронних органів, представників добровольчих формувань територіальних громад.

Місцевий відділ поліції при цьому повинен забезпечити контроль за здійсненням торгівлі алкогольними напоями лише у дозволених місцях та відповідним верствам населенням, а також проводити профілактичні засоби, які би попереджали вживання спиртних напоїв у громадських місцях.

Зазначимо, що із 11 вересня 2023 року алкоголь у Переяславській громаді можна було придбати з 9:00 до 22:00. До цього діяло рішення міської ради від 28 березня 2023 року, згідно з яким алкоголь можна було придбати у магазинах із 10:00 до 21:00, а у закладах ресторанного господарства (громадського харчування) – з 10:00 до 22:00.

Нагадаємо, що на цій же сесії міськради Вячеслав Саулко розповів, навіщо у Альту наклали плит. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору