ЖИТТЯ

Назар Олійник із Переяслава не виграв чемпіонський пояс із кулачних боїв лише через травму

Травма та брудний бій від суперника не дозволили Назару Олійнику забрати чемпіонський пояс. Яким був поєдинок?

24-річний Назар Олійник із Переяслава нещодавно взяв участь у чемпіонському поєдинку в лізі кулачних боїв KLAN FC у ваговій категорії 70-75 кілограмів. Він протистояв 23-річному Артему Нечипуренку із Києва на прізвисько “Агресор”. У четвертому раунді наш земляк не зміг продовжувати бій через травму, якої йому не за правилами завдав суперник. Тож чемпіонський пояс отримав Нечипуренко. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на відео бою з YouTube-каналу KLAN FC.

Оскільки бій був чемпіонським, то й тривати він мав щонайбільше 5 раундів по 2 хвилини, а не 3 раунди, як у звичайних. Супереники б’ються без рукавичок, удари з клінчу дозволені. При цьому задіювати ноги та боротися в партері заборонено.

Назар Олійник підходив до поєдинку із 5 перемогами у “кулачці” та однією поразкою (тією самою, де не зміг продовжувати бій через розсічення). У Артема Нечипуренка було 5 перемог, одна нічия та одна поразка. Обидва мають вагу по 70 кілограмів.

Бій складався безумовно на користь Назара Олійника. Лише наприкінці першого раунду він опинився у легкому нокдауні, але у наступних захопив ініціативу. Переяславець завдавав більше ударів і часто вони були точними. У другому раунді він чудово зловив Нечипуренка на протиході і у нього підкосилися ноги. Рефері відразу зафіксував нокдаун, не давши Олійнику завдати бодай ще одного удару, який би, скоріше за все, став вирішальним у бою. У третьому раунді Назар лише підтвердив свою перевагу кількома потужними влучаннями.

А ось у четвертому раунді, коли Агресор, певно, відчував, що вже не має жодних шансів на перемогу, він почав діяти максимально брудно. Спочатку після абсолютно чистого влучання у Олійника над оком з’явилося розсічення, але, як зазначили і самі коментатори, у нього бували й серйозніші. Проте невдовзі після того, як рефері призупинив бій, а Олійник стояв спиною до суперника, той ударив його в голову. Нехай це і був мінус один бал для Нечипуренка, але Назару він приніс значно більше шкоди – приходити до тями довелося довго. Наприкінці цього дикого раунду Агресор кинувся на Олійника і відправив його у нокдаун, та у цьому моменті переяславець зазнав пошкодження, через яке не міг продовжувати бій.

“Я чисто перемагав. Вдарив після гонгу – розсік мене, другий кидок – і в мене чи то перелом, чи то вилетіла рука. Як це назвати? Де спортивна поведінка? Де щось людське? Ця людина для мене тепер не рукопотисна, мати із нею жодних справ я не хочу. Поваги до нього немає ніякої”, – сказав після бою Назар Олійник. Також він подякував ЗСУ, зокрема, своєму братові, який зараз захищає Україну.

“Все було чесно. Я не знаю, що каже мій суперник, вважаю, що було все чисто. Той удар, де він упав, був чистий, не після команди рефері. Я не чув команди рефері, що треба зупинитися”, – сказав Артем Нечипуренко.


Глядачам цього поєдинку, судячи із коментарів під відео, все очевидно:

  • “Я рахую потрібний реванш, Назар забирав поєдинок, агресор не вивозив, грязно вів поєдинок, реванш потрібен 100% Назар заслуговує титул чемпіона клану”.
  • “Бред, удар после команды стоп из за спины, в таких боях если травма случается нужно по факту проведенных раундов судить. У чувака рука ушла, он выигрывал все раунды, плюс минус бал агрессору и отдают ему победу. Вообще бред”.
  • “Агресору дискваліфікація за такий брудний бій, фу!”
  • “Олійник переміг однозначно, в кінці грязний бій повпливав на результат. Потрібен реванш”.
  • “Назар чемп! Всі все бачили. Цей мамкин бандіт, по чесному не міг нічого зробити. Недостойна поведінка як в ринзі так і поза ним”.
  • “Краще програти чим таку перемогу, агресор програв по всіх етажах, після такого його бою і перемоги нехочеться даж дивитись його бої!!! в одне місце таких чемпіонів!!! олійник красавчік, видужає і в реванші розбере його”.

Нагадаємо, що у попередньому поєдинку Назар Олійник рішенням суддів переміг Назара Дубовенка із Бородянки. Деталі – тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору