ЖИТТЯ

Неординарні люди Переяслава: Назар Олійник розповів про свої татуювання

20-річний житель Переяслава Назар Олійник є однією з найяскравіших постатей нашого міста. Цей хлопець вдало поєднує в собі молодого бунтівника зі зрілим, розумним і досить активним громадянином. Назар пропагує здоровий спосіб життя, займається спортом, донорством, готує неймовірно смачну каву та просто обожнює татуювання.

Інформатор зустрівся з хлопцем і дізнався подробиці про його життя.

Трішки про себе:

— Я — активіст, донор, займаюсь спортом (бокс та сумо). Є кандидатом у майстри спорту з боксу, здобув третє місце на чемпіонаті України із сумо. Працюю в кав’ярні, найдобріший хлопець Переяслава. У мене багато планів на майбутнє, пов’язаних з донорством. До мене багато хто звертається, бо я не тільки надаю послуги донора, а й залучаю до цього інших людей.

Про перші тату:

— В мене 50 татуювань на тілі. Перше своє татуювання набив у 16 років, потім змінив майстра. Майстриня Леся Бутко, на мою думку, найкраща в Переяславі. Я до неї звернувся в 17 років, саме вона набила мені 49 татуювань. В майбутньому я планую “забити” 90% свого тіла. Все, окрім обличчя, бо я й без цього красивий і подобаюсь собі.

Думка близьких та сторонніх людей:

— Мій брат також має багато тату. А ось мама й тато були проти цього. На жаль, тата зараз уже немає в живих. Мама, в свою чергу, вже нічого не може зробити, бо ми повиростали і кожен має власну думку та вибір. Попри те, що їй вже 47 років, у 45 вона зробила своє перше тату, а зараз у неї їх аж п’ять, і вона працює в суді. Сторонні люди дуже часто думають, що я сидів у тюрмі. За це багато хто питає, як і за те, навіщо я роблю так багато татуювань. Деякі особи кажуть, що їм подобається вигляд моїх тату, але їх занадто багато. Як би там не було, в мене є своя думка стосовно цього. Немало людей дивляться на татуювання і навіть не розуміють, що я це бачу, а коли розуміють, починають відводити погляд, соромитися.

Топ-3 тату Назара:

— Перше моє тату — герб України на грудях. Я є вільною людиною, у знак цього набив таке тату. Аналогічне є й у мого старшого брата. Потім — тату гвіздків, вони в мене набиті на голові та на нозі. Вони мають значення того, що я пережив велику втрату. Ці гвіздки я набив після смерті батька. Останні мої тату — павутина на вухах, така ж павутина є і під колінами. Ці татуювання символізують вірність своїм принципам.

Найнеприємніші аспекти:

— На вухах, на голові та на шиї, напевно, найболючіші тату. Для того, щоб набити тату, потрібно натягувати шкіру. У районі кадика процедура дуже неприємна і болюча. На вухах біль відчувається через гучний звук самого апарату, а коли шкіру вуха натягують і набивають там тату, дуже чутно, як тріщать хрящі. Коли роблять татуювання на голові, є відчуття начебто голкою шкребуть по черепу. Якщо ви вирішили набивати собі тату, потрібно знати, в кого це робити. Багато моїх знайомих обирають поганих майстрів, які роблять дешеві татуювання. Потім вони шкодують усе життя або йдуть перебивати. Не робіть таких помилок.

Назар поділився цікавими фактами з життя

Нагадаємо, 17 листопада відбулася прем’єра серіалу “Козаки. Абсолютно брехлива історія” на каналі ICTV. У ньому знявся циблівчанин Олег Фігін. Про це читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Фото та відео: Андрій Дударь

Нагору