ЖИТТЯ

На Переяславщині родинам загиблих воїнів АТО подарували новорічні ялинки та солодощі

На Переяславщині 12 родин загиблих військовиків отримали новорічні подарунки. Це – солодощі, ялинки та святкові листівки з підписом голови міської громади.

У Переяславі 25 грудня подарунки отримала Руслана Потапенко, яка у 2016 році втратила чоловіка Ярослава, активного учасника Революції Гідності. Катерина Довга, котра у 2017 році поховала сина Олександра, також не лишилася без уваги, як і дружина загиблого – Юлія. Представники громади завітали і до Наталії Осіпової, дружини Сергія Лазенка, який загинув у зоні АТО в 2014 році. У 2015 році у Луганській області загинув Роман Гриценко, в якого залишилася дружина Оксана, діти та мати Уляна, вони також отримали подарунки. Родина загиблого в 2014 році Андрія Моругого (дружина Олена та двоє синів) також не лишилася без подарунків. Про це повідомляє Інформатор.

Жителі села Дівички Віктор та Інна Корнєви у 2014 році втратили на війні свого сина Володимира. У жительки Гайшина Ганни Коваленко на війні загинув син Олег Дога. В Олега Доги була дружина Ірина Крячок і донька Домініка, які наразі проживають в Циблях. У селі Переяславське живе тітка нині похованого воїна Олександра Чабаненка – Тетяни Швирид, а в Студениках – Оксана Онікієнко, дружина загиблого Володимира Ринкуна. У всіх цих родинах побували представники громади та вручили подарунки.

Такі приємності на Переяславщині влаштовують вже другий рік поспіль за сприяння Всеукраїнського об’єднання “Свобода” та Управління лісового господарства, також за підтримки Переяславської міської ради та територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Нагадаємо, Сергій Гаценко влаштував благодійний напівмарафон «БІЖИ = ВРЯТУЙ». Забіг відбудеться 27 грудня, учасники стартуватимуть біля захисної дамби Дніпра на центральному пляжі. Для участі потрібно зробити благодійний внесок від 200 гривень.

Юлія Кравченко

Нагору