ЖИТТЯ

У Переяславі прибирають новорічну ялинку: фоторепортаж

Новорічні та різдвяні свята вже завершилися, люди почали прибирати ялинки з домівок. Головну ялинку Переяслава розбирають вже сьогодні.

Близько дев’ятої години 22 січня на центральній площі почали демонтувати інсталяції, а також ілюмінацію та іграшки на самій ялинці. Працює кран. Роботи виконують робітники підрядника, який встановлював це все. Саму ялинку також повинні вивезти вже сьогодні, це зроблять працівники ВУКГ. Про це повідомляє Інформатор з місця подій, посилаючись на інформацію з міськради.

Живу ялинку місту подарувала родина Легеньких. 19 грудня новорічну ялинку офіційно запалили, вона радувала містян більше місяця.

Послуги з оформлення ялинки та споруд новорічною ілюмінацією та світловою атрибутикою надало Київське міське відділення творчої спілки “Асоціація діячів естрадного мистецтва України”. Міському відділу культури та туризму обійшлися вони в 21604 гривні. ФОП Соколова Вікторія Сергіївна надала в оренду новорічну ілюмінацію та світлову атрибутику. Це коштувало місту 44303 гривні.

Прощаємося з новорічним настроєм

Ось такий вигляд зараз має центральна площа

На площі працює кран

Ялинку місту подарувала родина Легеньких

Припаркувати біля площі зараз неможливо

Ці сніжинки почекають наступного року

Настрій у робітників гарний, попри те, що “прибирають свято”

Нагадаємо, 21 січня співробітники НІЕЗ “Переяслав” почали збирати очерет, щоб у майбутньому перекрити будівлі в музеї просто неба. На цю справу зазвичай витрачають 2-3 дні.

Фото: Андрій Дударь

Нагору