ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футзалу: в суботу зіграють дві найсильніші команди у своїх групах

У вихідні двома турами продовжиться чемпіонат Переяславщини з футзалу. Очікується кілька цікавих матчів.

У суботу та неділю, 6-7 лютого, відбудуться другий та третій тур чемпіонату Переяславщини з футзалу у двох лігах. Матчі розпочнуться на годину раніше, ніж зазвичай, о восьмій ранку, оскільки до 15:00 необхідно звільнити спортзал для інших змагань. Через карантин вболівальників на матчі недопускають. Про це повідомляє Інформатор.

З-поміж суботніх матчів у вищій лізі найбільше інтригує протистояння переяславського “Матадора” та “Дружби” зі Згурівки. Ці команди були найсильнішими у своїх групах під час відбіркового етапу. Також цікавою має бути гра між “Дніпром” (Дівички) та “Кристалом” (Яготин). Дівичківська команда підсилила склад і точно спробує взяти реванш за розгромну поразку 1:12 у відбірковому етапі. У інших двох матчах фаворити очевидніші: “Переяслав” перевірить на міцність Велику Каратуль, а BOSS – “Амер” (Пологи-Чобітьки).

У першій лізі також має бути цікаво. У дербі переяславського мікрорайону “Солонці” та “Солонці STAR” визначать сильнішого. У групі краще виступили зірки-ветерани. Складно визначити фаворита й у матчі Циблі – Вовчків. Також цього дня зіграють Демки (Черкащина) – Капустинці (Яготинщина) та “Матадор-2” – “Церера” (Студениківська ТГ).

У неділю, 7 лютого, у вищій лізі відбудуться такі матчі: “Переяслав” – “Матадор”, BOSS – “Дніпро”, “Дружба” – “Амер”, “Кристал” – Велика Каратуль. У першій лізі зустрінуться: “Солонці STAR” – “Матадор-2”, Капустинці – Циблі, “Церера” – Демки, Вовчків – “Солонці”.

Уточнення: о 14:50 Інформатору стало відомо, що Демки через фінансові проблеми достроково закінчили чемпіонат. Через це “Амер” перейшов грати у першу лігу, а у вищій залишилося сім команд. Отож завтра “Амер” зіграє з Капустинцями, а BOSS матиме вихідний.

Нагадаємо, що через локдаун чемпіонат призупиняли на три тижні. Відновилися змагання 30 січня.

Віталій Усик

Нагору