ЖИТТЯ

У лікарні Переяслава зараз 30 пацієнтів з коронавірусом, всі – з міста та району

В інфекційному відділенні переяславської лікарні додалося два пацієнти з коронавірусом. Летальних випадків за добу не зафіксовано.

Станом на ранок 24 лютого в інфекційному відділенні лікарні перебуває 30 пацієнтів з COVID-19 (вчора було 28). З-поміж них – 22 жителі Переяславської ТГ та 8 із сіл інших ТГ колишнього району (23 лютого було 20 та 8 відповідно). Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний звіт директорки ЦРЛ Лариси Кузьменчук.

За минулу добу не зафіксовано летальних випадків від коронавірусної хвороби. Загалом же в переяславській лікарні померло 143 особи. З них – 22 із Переяславської ТГ та 21 із сіл колишнього району. За минулу добу з лікарні виписали двох людей. За весь період епідемії одужало 1301 особа. Серед них – 405 містян та 240 жителів сіл району. На амбулаторному лікуванні перебуває 32 особи (23 лютого було 35).

Нагадуємо, 22 лютого голова Київської обласної державної адміністрації повідомив, що тепер може говорити про коронавірусну хворобу з власного досвіду. Він захворів і наразі перебуває на самоізоляції.

Юлія Кравченко

Нагору