ЖИТТЯ

На Переяславщині різко зросла кількість хворих, які лікуються від коронавірусу вдома

На стаціонарному лікуванні в Переяславі перебуває 32 особи. На амбулаторному – різко збільшилась кількість людей – 62, ще вчора їх було 32.

Станом на ранок 25 лютого в інфекційному відділенні лікарні перебуває 32 пацієнта з COVID-19 (вчора було 30). З-поміж них – 22 жителі Переяславської ТГ та 10 із сіл інших ТГ колишнього району (24 лютого було 22 та 8 відповідно). Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний звіт директорки ЦРЛ Лариси Кузьменчук.

За минулу добу від коронавірусної хвороби ніхто не помер. Загалом же в переяславській лікарні померло 143 особи. З них – 22 із Переяславської ТГ та 21 із сіл колишнього району. За минулу добу з лікарні виписали двох людей. За весь період епідемії одужало 1303 особи. Серед них – 407 містян та 240 жителів сіл району. На амбулаторному лікуванні перебуває 62 особи (24 лютого було 32).

Нагадаємо, що на пресконференції, приуроченій до ста днів на посаді голови міськради, у Вячеслава Саулка запитали про незадовільне розчищення доріг під час цьогорічних серйозних снігопадів. Він пояснив, що цьому є кілька причин.

Оксана Симоненко

Нагору