Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі посеред вулиці застряг сміттєвоз: відео із соцмереж

На вулиці Якубовського застряг сміттєвоз. Його витягувала машина сектору ДСНС.

Сьогодні, 5 лютого, у Переяславі на вулиці Якубовського посеред дороги застрягла вантажівка MAN, яка за графіком вивозила сміття в мікрорайоні Підварки. Через те, що на дорозі немає жодного покриття, як мовиться, просто “напрямок”, велика машина просіла. Щоб витягти її довелося викликати рятувальників. Житель міста Валентин Миколаєнко у Facebook опублікував відео з місця події. Про це повідомляє Інформатор.

— Цією вулицею діти ходять в школу, люди ходять в церкву, на кладовище, — говорить у відео Валентин Миколаєнко. — Що ми можемо сказати шановній мерії? З наступающим вас Восьмим березня! А ось ці жінки щороку після 8 березня беруть лопати і закидають ось цю дорогу, яку ви робите. Велике будівництво. Шановний мер Саулко, може, хоч, ви щось зробите з цією вулицею? Бо з 91-го року жоден мер нічого не зміг зробити. Сьогодні заїхала машина сміття забирати, і трохи недоїхала. А чи зможе сюди заїхати, наприклад, швидка?

У коментарях користувачка Світлана Науменко написала, що на вулиці Квітки-Основ’яненка така ж ситуація з дорогою. Зазначила, що сьогодні навіть сміття не забрали.

На пресконференції з нагоди ста днів на посаді Вячеслав Саулко говорив про дороги: “Жахливий стан. Жахливі дороги. Я бачу більше обурення, ніж ці люди, що ставлять запитання. Знову ж таки, це та біль і мотивація, через яку я вирішив стати міським головою. Моє завдання, щоби були по всьому місту дороги. 168 кілометрів доріг. Всі вкрай в жахливому стані: куди не кинься, потрібно ставати й робити. Ті дороги, що трохи віддалені, будемо приводити в порядок навесні, для того, щоб у подальшому хоч засипати щебенем”. Чи не забудуть про вулицю Якубовського та Квітки-Основ’яненка, покаже весна.

Нагадаємо, рішення виконкому міської ради від 20 січня зобов’язує власника кафе 3D Cinema демонтувати терасу на центральній площі протягом місяця. Наразі вона все ще на місці.

Віталій Усик