ЖИТТЯ

Коли в селах Переяславської громади вивозитимуть сміття

У селах Переяславської ТГ вивозитимуть сміття. Оприлюднили дати вивозу та час сплати за цю послугу.

Щомісяця у селах Вовчків, Гланишів, Довга Гребля, Гребля, Гайшин, Чирське, Харківці, Дем’янці та Мазінки Переяславської ТГ вивозитимуть тверді побутові відходи. Коли саме, розповідає Інформатор, посилаючись на офіційний сайт Переяславської міської ради.

Виконавцем цих послуг наразі є ТОВ “Переяслав Буд”. Раніше “Переяслав Буд” займався лише вивезенням ТПВ у Переяславі, але умови співпраці дещо змінилися з появою Переяславської територіальної громади.

У Вовчкові сміття вивозитимуть в останню суботу місяця (оплата з 21 по 25 число). У Гланишеві та Довгій Греблі — у другу суботу (оплата з 6 по 10). В останню п’ятницю відходи вивозитимуть у Греблі, Гайшині та Чирському (заплатити за послуги потрібно з 26 по 30 число).  У Дем’янцях та Харківцях — у третю суботу (оплата з 11 по 15). У Мазінках сміття вивозитимуть у третю суботу (плата за послуги з 16 по 20 число). Сплачувати за послуги потрібно з 9 до 12 ранку у відповідній сільській раді. Згідно з рішенням виконкому від 16 червня 2020 року, вартість послуг на одну особу становить 30,50 грн за місяць.

Нагадуємо, підприємці на недільному базарі в Переяславі не дотримуються карантинних вимог. Про це на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС повідомив голова міськради Вячеслав Саулко.

Юлія Кравченко

Нагору