ЖИТТЯ

У легких куртках та захисних масках: як минув тиждень у жителів Переяслава в Instagram

Це передостанній тиждень березня. Ось-ось всі ми невеличкими зграйками почнемо збиратися на природі, влаштовувати пікніки, смажити шашлики, купатися в річках… Зараз переяславці про це лише мріють. А чим живуть? Розкаже Instagram!

Інформатор вирушив на прогулянку стрічкою соцмережі й довідався, що немала частина населення вже підготувалася до тепла. Більше того, навіть коли холодно, люди все одно вдягаються доволі легко, певно, думають, що таким чином приманять нарешті весну.

Цього тижня жінки з нашого міста змогли впровадити нову модну тенденцію — вони не застібають куртку. Який висновок із цього ми можемо зробити? Так, настає весна: трошки невпевнено, поступово, але холоди починають відступати. Переяславки демонструють це у своїх соцмережах.

@katrin_pyshchyk

@the.happy.rum

@nadiyka_m1

Всупереч дівчатам, які не застібають куртки, є й ті, хто взагалі змінив теплий одяг на легкий. Деякі з місцевих, певно, навіть встигли побувати біля Дніпра. Зауважимо, що надворі тільки березень. Тому поспішати знімати верхній одяг не варто.

@karina06_06

@_sugarwithmint_

Всі вже знають, що на Переяславщині знову ввели жорсткі карантинні обмеження. Але не треба засмучуватися. Цей життєвий етап просто треба перетерпіти, і добре якщо ви робитимите це в гарному гуморі. Як, наприклад, цей хлопець. Його маска іронічно кричить усьому світу: “Не кашляй!”.

@wadimius023

Так одразу й не здогадаєшся, але хлопець у масці з попереднього фото і хлопець зі щукою з наступного знімку — одна й та сама людина. Інформатор також зрозумів це тільки зараз. І все ж таки, це не привід не публікувати обидва кадри. Його фотографія з весняним уловом знову доводить, що жорсткі обмеження не є приводом впадати у відчай.

@wadimius023

Навесні хочется квітнути й сяяти, навіть якщо погода проти. Жительки нашого міста цього тижня самотужки зігрівали Переяслав, випромінюючи красу й тепло. Запал у очах і ніжність вдало поєднуються в кожній із них!

@egorkimama2018

@_nezabudka_n_

Подумали, що цього тижня Instagram переяславців поповнювався лише знімками облич? Але ж ні! Тваринки також хочуть уваги. Цей чотирилапий товариш показав усьому місту, що він — персона VIP. Можливо, ви також мрієте про домашнього улюбленця? Місцевий собачий притулок готовий вам у цьому допомогти.

@brew_biewer

Нагадуємо, настоятель Свято-Єфремівської церкви Дмитро Волошин нещодавно вакцинувався від коронавірусу. Як це було, читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору