ЖИТТЯ

Переяслав та кілька сіл можуть лишитися без світла: коли та чому

У неділю Переяслав та чотири села колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з плановими капітальним ремонтом і чисткою ЛЕП.

У неділю, 28 березня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Гайшині, Чирському, Переяславському та Козлові у зв’язку з плановими капітальним ремонтом та чисткою ліній електропередач. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла не буде з 8:00 до 17:00:

  • у Переяславі — на вулицях Шевченка, Великій Підвальній, Макаренка, Івана Мазепи, Музейній, Гімназійній, Богдана Хмельницького, Сковороди, Новокиївське шосе та на провулку Григорія Новохатька.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) — на вулицях Польовій, Лесі Українки, Горького, Привокзальній, Переяславській та Центральній.
  • у Козлові (Студениківська ТГ) — на вулицях Шлях, Шкільній, Барабаші, Бойка, Загребля, Гаманець та Лої.

Світла не буде з 8:00 до 13:00:

  • у Гайшині (Переяславська ТГ) — на вулицях Шевченка, Сонячній, Луговій, Польовій, Святковій, Мічуріна, Космонавтів, Набережній, Покровській, Миру, Гайовій, Садовій, Завірській, Переяславській, Вишневій та Стаднійчука.
  • у Чирському (Переяславська ТГ) — на вулицях Київській, Покровській, Підгірній та Набережній.

У собачому притулку в Переяславі зараз 67 тваринок. Кожна з них мріє потрапити у нову сім’ю. Познайомтеся ближче з трьома мешканцями пункту перетримки — Толіком, Жучкою та Ушастою.

Юлія Кравченко

Нагору