ЖИТТЯ

Двох котиків забрали, а залишилось ще 34: що змінилось в пункті перетримки в Харківцях за тиждень

У пункті перетримки “Кіт у чоботях”, як і тиждень тому, живуть 17 дорослих котів та 17 кошенят. За тиждень з пункту поїхало лише два котики.

Пункт перетримки розміщується у селі Харківці на вулиці Героїв, 14 у будинку Тетяни Зайцевої, голови ГО “Кіт у чоботях”. Котиків стало трохи менше, але їх все одно налічується 34 і це забагато для проживання у будинку. 12 травня відбулася зустріч із нашим мером Саулко В’ячеслав Володимирович, було обговорено питання прискорення підписання договору на співпрацю і якнайшвидше запустити програму по безкоштовній стерилізації безпритульних котиків. Наш голова ОТГ, йде нам на зустріч, розуміючи складність питання. Про це Тетяна розповіла Інформатору.

16 травня сіре кошенятко із біленькими лапками, про якого ми писали на минулому тижні поїхало додому, в гарні умови проживання. Хто забрав кошеня невідомо, тому що ця людина попросила, щоб про неї не писали.

Кошенятко знайшло люблячу сім’ю

14 травня Кішечку Алісу, про яку ми також писали із пункту перетримки забрала в родину Ксенія Ковальчук. Вона тепер проживає в Немирівському районі, селі Ковалівказ в будинку із лоточком. З машиною, щоб доправити тваринку допомагали Світлана і Едуард Ковтун та Тетяна і Анатолій Губар.

Ксені Ковальчук із Алісою

Кішечка із кошенятами, яку підкинули в будиночок, що в мікрорайоні левада — досі в пункті перетримки. Але кошенятка ростуть гарні та вже через тиждень будуть самостійно починати їсти. Про них потрібно більше розповсюджувати інформації, щоб люди знали, що є котики.

Кошенятка підростають та потребують родину

Нагадаємо, що у собачому притулку в Переяславі зараз 58 тваринок. Собачок у притулку меншає, втім, чимало все ще залишаються без домівки. Сьогодні ви познайомитеся ближче з трьома мешканками пункту перетримки — Жулею, Діною та Красунею.

Оксана Симоненко

Нагору