ЖИТТЯ

Нагородили фіналісток конкурсу TOP FACE PEREIASLAV: як це було

Відбулося урочисте нагородження переможниці та фіналісток конкурсу краси TOP FACE PEREIASLAV. Як це було, дивіться в нашому відеосюжеті.

У неділю, 16 травня, у сквері “Серце Переяслава” нагородили переможницю конкурсу TOP FACE PEREIASLAV. Нею стала Єлизавета Маслюкова. Вона отримала головний приз у розмірі 3 тисячі гривень. За неї проголосувала найбільша кількість глядачів, а журі віддали їй найбільше балів. Тобто вона має 5 балів від глядачів та 5 балів від журі, у підсумку – 10. Про це повідомляє Інформатор.

Переможниця Єлизавета Маслюкова після нагородження сказала:

– Хочу окремо подякувати керівництву НІЕЗ “Переяслав”, усім друзям, знайомим, рідним та навіть сусідам, які допомагали мені все організовувати та втілювати. Коли я вийшла на сцену, то до останнього не думала та сумнівалася, що перемога буде моєю. За мене проголосувало дуже багато людей: знайомих з різних країн, таких як Молдова, Іспанія, Італія, Македонія. Тому надія була, що все-таки якийсь приз я отримаю. Звісно, хотілось запам’ятатись та відзначитись у серцях людей.

Першою віцеміс стала Анастасія Черней, яка отримала 4 бали від журі та 2 бали від глядачів. Також вона перемогла у голосуванні серед читачів Інформатора та отримала в подарунок фотосесію, яку ми опублікуємо на сайті. А ще проєкт для мандрівників Call of travel нагородив її поїздкою на Сейшельські Острови.

Другою віцеміс стала Ілона Горобей, вона отримала 2 бали від жюрі та 4 від глядачів. Інші дві фіналістки Анастасія Мірошніченко та Юліана Козьмін загалом отримали по 4 бали від глядачів та журі.

Першою віцеміс стала Анастасія Черней

Анастасії Черней вручають нагороду

переможницею конкурсу TOP FACE PEREIASLAV стала Єлизавета Маслюкова

Єлизавета Маслюкова отримала головний приз у розмірі 3 тисячі гривень

Другою віцеміс стала Ілона Горобей

Анастасія Черней перемогла у голосуванні серед читачів Інформатора та отримала в подарунок фотосесію

На фіналі зібралось багато фотографів

Інформатору також вручили подяку

Ведучим вечора став Андрій Іващенко, на фото він вручає подяку Олександру Петруні

Перед оголошенням фіналістки лунала жива музика

Андрій Іващенко – ведучий

П’ять фіналісток конкурсу разом із журі

Нагадаємо, що середина травня для жителів Переяслава виявилась сповненою позитивних емоцій, які супроводжувалися теплою погодою. Все це переяславці ілюстрували в Instagram.

Оксана Симоненко

Фото та відео: Юрій Товкайло

Нагору