ЖИТТЯ

Смертельні ДТП, трупи в річці та торговий центр біля площі: що ви читали на Інформаторі в травні

Ми відібрали десятку найпопулярніших публікацій у травні. Ви читали про трагедії, ДТП та ТЦ на Борисоглібській площі.

У травні читачі Інформатора найбільше цікавилися смертельними ДТП на вулиці Героїв Дніпра у Переяславі та поблизу Положаїв Ташанської ТГ. Також активно читали публікації про перипетії на сесії міської ради, зокрема, про питання будівництва Борисом Аврамичем на Борисоглібській площі торгового центру. Про десять найпопулярніших матеріалів на нашому сайті у місяці, що минає, – нижче.

У Переяславі в ДТП загинула велосипедистка: відео з місця події (11 416 переглядів). 21 травня на вулиці Героїв Дніпра сталася жахлива аварія. Загинула велосипедистка. Журналісти Інформатора негайно прибули на місце події та зняли екслюзивне відео. Однак поліцейські не коментували ситуацію до приїзду слідчо оперативної групи з Києва. А вже через кілька годин ми отримали детальну інформацію від правоохоронців, яку й подали читачам у матеріалі “Велосипедистка раптово виїхала на дорогу: деталі смертельної ДТП у Переяславі” (7578 переглядів). Водій автомобіля DACIA Logan М.Є. 1988 р.н., житель Переяслава, рухався вулицею в напрямку автостанції й допустив зіткнення з велосипедисткою. Велосипедистка, переяславка Т.М. 1949 р.н., раптово виїхала на дорогу під час руху автомобіля. Внаслідок ДТП жінка загинула від отриманих травм.

На Переяславщині авто врізалося в дерево: загинула людина (10 415 переглядів). 11 травня рятувальникам надійшло повідомлення від чергового поліції про ДТП поблизу села Положаї Ташанської ТГ. Автомобіль ВАЗ-2107 врізався в дерево, у ньому були люди, тож необхідна деблокація. Пасажирку Г.Н. 1988 р.н. забрала карета швидкої. Водій К.Ю. 1983 р.н. не вижив. Наступного дня поліція Переяслава надала нам унікальні кадри із боді-камери правохоронця. На відео видно, як поліцейські рятували постраждалих ще до приїзду швидкої та рятувальників. Публікація “Що коїлося на місці трагедії на Переяславщині: відео з камери поліцейського” набрала 10 274 перегляди.

У Переяславі в річці знайшли труп: за пів години до цього чоловіка бачили живим (9561 перегляд). 14 травня о 5:48 до поліції надійшло повідомлення про те, що рибалки виявили у річці Дніпро поблизу кооперативу “Швейник” в Переяславі труп чоловіка. За 30 хвилин до цього рибалки бачили цього чоловіка живим. Однак згодом чули, як у річку щось хлюпнуло. Поліція негайно прибула на місце події. Визначила, що загиблий – житель Дем’янець Переяславської ТГ Б.М. 1955 р.н. У чоловіка трапився серцевий напад. Говорять, що нещодавно йому зробили операцію на серці.

На Переяславщині в річці знову знайшли труп: відео з місця події (8367 переглядів). 17 травня о 13:04 до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Циблі на вулиці Зоряній на території СТ “Райдуга” у річці Дніпро виявили тіло чоловіка. Відомо, що загиблий – громадянин К.А. 1957 р.н. Близько 7:30 цього дня він пішов на риболовлю. Видимих ознак насильницької смерті на тілі не виявили. Він мав серцево-судинні захворювання.

Поліція Переяслава затримувала водіїв мототранспортних засобів, які порушували ПДР: як це було (8154 перегляди). 21 та 22 травня у правоохоронців Переяслава було планове відпрацювання щодо порушення правил дорожнього руху водіями двоколісних мототранспортнх засобів. Для цього залучили 5 екіпажів сектору реагування патрульної поліції. Журналісти Інформатора приєдналися до одного з екіпажів.

Біля Борисоглібської площі в Переяславі Борис Аврамич хоче побудувати торговий центр: Саулко проти (7402 перегляди). На десятій сесії міської ради 20 травня в блоці земельних питань депутати розглянули, зокрема, таке: “Про поновлення договору оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі товариству з обмеженою відповідальністю “Аврокс” по вул. Літописній, 2а в м. Переяславі”. Йдеться про ділянку площею 0,01 га, яка межує з Борисоглібською площею. На ній засновник ТОВ “Аврокс” Борис Аврамич хоче побудувати торговий центр. Але депутати не продовжили договорів оренди, оскільки вважають, що спочатку потрібно привести до ладу саму площу, а потім вже визначати, що буде біля неї.

ДТП біля пожежної частини в Переяславі: поліцію вирішили не викликати (5717 переглядів). 22 травня на перехресті вулиць Сковороди та Покровської (поблизу пожежної частини) у Переяславі сталася ДТП. Журналісти Інформатора на місці виявили автомобіль Ford Sierra з розтрощеним капотом. Поряд не було ні людей, ні поліції, але через декілька хвилин прийшов власник автівки. Розповів, що аварію спричинила жінка, яка переходила дорогу й зовсім не дивилася по боках. Очевидці повідомили нам, що трішки раніше там було дві автівки. Постраждалих не було. Чоловік також зазначив, що поліцію учасники ДТП не викликали – розібралися самі. Власник Ford Sierra самотужки евакуював автівку й швидко покинув місце ДТП. На перехресті лишилася тільки невелика купка скляних уламків.

Автомобіль Ssangyong врізався у Lanos і поїхав геть: відео з місця події (4948 переглядів). 22 травня о 12:12 на вулиці Богдана Хмельницького в Переяславі поблизу другого відділення “Нової пошти” авто Ssangyong виїжджало задом на дорогу, де зіткнулося з автомобілем Lanos, який стояв на обочині з правого боку. Ssangyong швидко покинув місце події. Однак жителька Переяслава зафіксувала зіткнення на відеореєстатор у своїй автівці і таким чином допомогла постраждалому та поліції знайти порушника.

Якщо ви хочете, щоб про ваш бізнес дізналася не менша кількість людей, ніж у наших найпопулярніших публікаціях, звертайтеся з приводу реклами на сайті Інформатора за тел. 093-122-02-02.

Віталій Усик

Нагору