ЖИТТЯ

У школах Переяслава пролунав останній дзвоник: фоторепортаж

Сьогодні у школах Переяславської громади офіційно завершилося навчання. Лінійки провели у карантинному форматі.

Сьогодні, 31 травня, у школах Переяслава провели свято Останнього дзвоника. Цьогоріч зі школою попрощалися 206 одинадцятикласників нашої громади: у ЗОШ №1 – 16, у ЗОШ №2 – 30, у ЗОШ №3 – 14, у ЗОШ №4 – 11, у ЗОШ №5 – 38, у гімназії – 40, у ЗОШ №7 – 48, у Дем’янецькій школі – 8, у Великокаратульській – 1. Двадцять із них стануть медалістами: 18 “золотими” та 2 “срібними”. Про це Інформатору розповів начальник відділу освіти міськради Петро Ярмоленко.

Додав, що у другій, п’ятій та сьомій школах міста минулого тижня одинадцятикласники влаштували окремі свята для себе. Сьогодні ж відзначення в школах провели з карантинними обмеженнями. Як стало відомо Інформатору, в гімназії справді цього дотрималися і батьків не впустили навіть до школи, а класи не збирали разом. У ЗОШ №1 влаштували лінійку на подвір’ї. Ми підготували звідти фоторепортаж.

Цьогоріч зі школою попрощалися 206 одинадцятикласників нашої громади

ЗОШ №1 влаштували лінійку на подвір’ї школи

Як же без урочистої частини?

“Школа назавжди залишиться в наших серцях”

Приблизно такими милими й ми були в молодших класах

Малеча підготувала святковий танець для випускників

Саме на подвір’ї рідної школи розпочалася дорога в доросле життя

Останній шкільний дзвінок

Нагадаємо, що недавно у Переяславі почали працювати фонтани. На щастя, в нашому місті немає дивної традиції серед випускників купатися в них. Тим паче, погода сьогодні не сприяє цьому.

Віталій Усик

Фото: Юрій Товкайло

Нагору