ЖИТТЯ

Переяслав та три села можуть лишитись без світла: коли та чому

Завтра Переяслав три села колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з плановим технічним обслуговуванням.

У понеділок, 21 червня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Переяславському, Малій Каратулі та Великій Каратулі у зв’язку із запланованим технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Магдебурзького права, Гімназійній, Покровській, Київській, Річній, Богдана Хмельницького, провулку Богдана Хмельницького, Магдебурзького права, Червоноармійців, Новокиївському шосе, Ярослава Потапенка, Мічуріна,  Петропавлівській 2, Ганни Самутіної, Суворова, Петропавлівській, Якубовського, Жданова, Бажана, провулку Сергія Лазенка, Гагаріна, Сковороди, Підварській, Металургів, провулку Чернишевського.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулицях Горького та Заводській.
  • у Малій Каратулі (Ташанська ТГ) – на вулицях Центральній, Небесної сотні, Переяславській.
  • у Великій Каратулі (Переяславська  ТГ) –на вулиці Середній.

До речі, вибір житла – непросте рішення: покупці повинні вивчити характеристики десятків квартир та будинків та репутацію власника. Але якщо ви все таки вирішили собі його вибрати, то актуальні ціни на житло в Переяславі шукайте тут. 

Оксана Симоненко

Нагору