ЖИТТЯ

Іноземець на Honda виїхав на зустрічну смугу, троє людей – в лікарні: ДТП біля Переяслава

Протягом доби 4 липня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 4 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 10:20 жінка повідомила поліції про те, що у Переяславі на вулиці Оболонній невідомі особи протягом доби проникли до її квартири через вікно. Викрали 7 тисяч гривень, золоті прикраси (сережки, каблучки).

О 14:49 надійшло повідомлення, що у Переяславі на вулиці Михайла Грушевського сталася ДТП. Зіткнулись Nissan Qashqai та Hyundai Tucson. На водія М.О. 1979 р.н. склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

О 17:58 біля села Дівички (Дівичківська ТГ) на трасі Переяслав-Бориспіль зіткнулись Honda та ВАЗ-2107. Громадянин Китайської Народної Республіки Х.Ж.С., прямуючи в напрямку Переяслава автомобілем Honda, не врахував дорожньої обстановки при обгоні та виїхав на смугу зустрічного руху. Зрештою допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2107, який рухався назустріч під керуванням громадянина І.М. 1987 р.н. Внаслідок ДТП водій ВАЗ-2107 отримав тілесні ушкодження у вигляді забою правого коліна, а в пасажирки К.О. 1991 р.н. – відкритий перелом правої гомілки, закритий перелом лівої гомілки та забій грудної клітки. Громадянка С.С. 1974 р.н. з цього ж автомобіля отримала забій носа та перелом лівої гомілки. Їх доставили до бориспільскої лікарні.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у селі Семенівка Студениківської ТГ.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Оксана Симоненко

Нагору