ЖИТТЯ

У Переяславі поліцейських привітали з професійним святом: як це було

На центральній площі Переяслава поліцейських привітали з їхнім професійним святом. Їм вручили подяки, нагороди та цінні подарунки. 

Сьогодні, 5 липня, на центральній площі Переяслава вперше за багато років провели урочистості до Дня національної поліції України, який відзначають 4 липня. Це – вже шоста річниця Нацполіції. До слова, у переяславському відділі поліції Бориспільського РУП працює 91 особа. Правоохоронців привітали очільники громад Переяславщини. Вони вручили подяки, нагороди та цінні подарунки (мікрохвильовка та два принтери). Представники ТОВ “Югенергопромтранс” подарували комп’ютерне периферійне обладнання. Валерія Христюк відкривала і закривала свято Гімном України. Єлизавета Маслюкова виконала пісню “Край”.

Інформатор запитав у поліцейських, як вони прийшли в професію.

— Працюю загалом уже 7 років. Вибрав цю професію, тому що хотів працювати в поліції з дитинства. За таку кількість років викликів було дуже багато, а ті, що найбільше запам’ятались, – про них не варто говорити, – розповів Роман Катрич, інспектор сектору реагування, лейтенант патрульної поліції.

Роман Катрич

— Урочисті вручення пройшли чудово, погода посприяла, вклалися у відведений нам час, всі залишились задоволеними. Можна сказати, що не я прийшов у цю професію, а мене обрала доля. Працюю в органах поліції з 2012 року, у вересні буде вже 9 років. Можу впевнено сказати, що мені подобається моя професія, – розповів начальник відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП, капітан Максим Дьомін.

Максим Дьомін

Голова Студениківської ТГ Марія Лях вітає поліцейського з професійним святом

У переяславському відділі поліції Бориспільського РУП працює 91 особа

Поліціянти вишикувались для отримання подяк та нагород

Поліцейських привітали очільники громад Переяславщини

Жінкам вручили квіти і подяки

Єлизавета Маслюкова виконала пісню “Край”

Валерія Христюк та ведучий свята Едуард Нікітін

Спільне фото на згадку

Нагадаємо, що 3 липня у Переяславі на центральній площі для всіх шанувальників футболу провели трансляцію матчу збірних України та Англії. Детальніше про це дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Фото та відео: Юрій Товкайло

Нагору