ЖИТТЯ

Хтось побив людину, обікрали будинок: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 15 липня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 15 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 20:20 житель Переяслава розповів поліції, що протягом ночі його будинок обікрали. Всередину грабіжники потрапили, розбивши вікно. Викрали інструменти: болгарку, дриль, бензопилу. Зараз тривають пошуки зловмисників, їм загрожує позбавлення волі строком від 3 до 6 років. Кримінальне провадження відкриють за ч. 3 ст. 185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

О 20:52 до поліції надійшло повідомлення про побиття людини. Переяславець В.Ю. 1981 р.н. розповів, що його побили працівники поліції, вивезли за межі міста, відібрали телефон. Пізніше В.Ю. відмовився від написання заяви, зазначив, що претензій ні до кого не має. Підозрюють, що він був у стані алкогольного сп’яніння.

Переяславець розповів, що його побили працівники поліції, потім відмовився від свідчень

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві в Переяславі та у селах Виповзки й Шевченкове Ташанської ТГ.

Нагадуємо, наприкінці червня у Переяславі сталася резонансна ДТП: 18-річного хлопця збив автомобіль. Справа закінчилася нещодавно – судовим рішенням.

Юлія Кравченко

Нагору