ЖИТТЯ

Загублена людина та сімейні сварки: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 20 серпня переяславські поліцейські мали 14 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 20 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:50. Переяслав, вулиця Успенська. Заявниця Г.Л. повідомила поліції, що три дні тому зник її чоловік Т.В. 1970 р.н. Вказала прикмети Т.В. і зазначила, що він не брав із собою документів та телефону. Раніше не зникав. У той же день о 13:15 працівники поліції шляхом патрулювання знайшли чоловіка на Борисоглібській площі, де він висаджував саджанці. Заявниця Г.Л. висловила подяку екіпажу, який оперативно зреагував на звернення й допоміг знайти її чоловіка.

16:15. Переяслав, вулиця Ярмаркова. Заявниця Б.Л. розповіла поліції, що її колишній чоловік протягом двох днів вчиняє сімейні сварки та не впускає до спільного місця проживання. Приїхавши на місце події, правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

Також 17 серпня поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у селі Стовп’яги Дівичківської ТГ.

Нагадаємо, що стадіон у Вовчкові дискваліфікували для проведення футбольних матчів. Причина – невідповідна поведінка вболівальників.

Юлія Кравченко

Нагору