Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Ножове поранення, 100 тисяч кущів канабісу та ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

 

Протягом доби 14 вересня переяславські поліцейські мали 39 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 14 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 39 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:53. Переяслав, вулиця Золотоніське шосе. Заявник О.І. 1986 р.н. повідомив, що на виїзді з міста сталося ДТП. Зіткнулись авто заявника Renault Megane та Daewoo Lanos. За цим фактом було відібрано заяву про нерозгляд справи, допомога працівників поліції не потрібна.

11:27. Автодорога між Семенівкою (Студениківська ТГ) та Вовчковом (Переяславська ТГ). Заявник Ч. повідомив, що між селами виявлено незаконний посів канабісу. Кількість встановлюється, просить зв’язатись із слідчо-оперативною групою. О 20:20 поліція встановила, що поле з посівом площею 3,5 га (майже 100 тис. кущів) належить жителю Переяслава Р. 1964 р.н. За цим фактом буде відкрито кримінальне провадження за статтею 310 ККУ (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель караються штрафом від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років).

11:38. Єрківці (Дівичківська ТГ), вулиця Нова. Заявниця К.Н. 1953 р.н. повідомила поліції, що протягом тижня невідома особа викрала у неї з будинку техніку: болгарку, дві електричні сінокосарки, електрозварку. Що ще викрали поки що невідомо, речі в будинку не на своїх місцях. До будинку крадії потрапили шляхом виламування дверей. Підозрюваних і камер поруч немає. Просить наряд поліції. За цим фактом буде відкрито провадження за статтею 185 ч.3. ККУ (кримінальна відповідальність передбачена за крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або, що завдала значної шкоди потерпілому).

12:41. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Заявник Г.В. 1985 р.н. повідомив, що водій вантажного авто допустив зіткнення з припаркованим авто заявника марки Fiat та поїхав з місця події. На місці події поліція склала схему ДТП та відібрала пояснення.

15 вересня, 00:17. Лецьки (Циблівська ТГ.), вулиця Перемоги. Заявник С. повідомив поліції, що чоловіка П.С. (41 рік) поранили ножем. Був удар ножем в область шиї. Швидка виїхала на місце події, її викликала співмешканка. Лікарі встановили, що у чоловіка колота рана задньої поверхні шиї та лівого плеча, гематома, сп’яніння легкого ступеню. Йому було надано медичну допомогу. Згодом стало відомо, що потерпілий йшов по вулиці, на нього хтось накинувся та наніс ножові поранення в область шиї і горла. Прибувши на місце події працівники поліції встановили, що потерпілий від написання заяви та пояснень категорично відмовився.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку): у Денисах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 13 вересня в Ковалині (Дівичківська ТГ) викрали дві косарки та автомобільні скати. Деталі цієї події ви можете дізнатись тут. 

Оксана Симоненко

Нагору