ЖИТТЯ

Дві медалі здобули у кубку України сумоїсти з університету Переяслава

Представники переяславського університету взяли участь в кубку України із сумо. Деякі здобули призові місця.

Кубок України із сумо серед дорослих проходив із 29 по 31 жовтня у місті Мелітополь Запорізької області. Участь взяли 156 учасників із 14 областей України. Серед них були й представники Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт факультету фізичної культури, спорту і здоров’я УГСП.

Призові місця посіли дві спортсменки:

  • студентка другого курсу фізфаку Тетяна Соха – третє місце у ваговій категорії до 73 кілограм;
  • майстер спорту міжнародного класу, викладачка кафедри спортивних дисциплін і туризму Вікторія Царук – друге місце у категорії 80 кілограмів.

Студенти факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Назар Олійник та Михайло Смаль, а також студент факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій Богдан Пушенко увійшли до десятки найкращих у своїх категоріях.

Цей турнір став для переяславських студентів першими “дорослими” змаганнями. Готував спортсменів старший викладач кафедри спортивних дисциплін і туризму Сергій Безкоровайний.

Нагадуємо, що студентка факультету фізичної культури, спорту і здоров’я УГСП Аліна Акобія-Грушина стала чемпіонкою світу U-23 з вільної боротьби у ваговій категорії 57 кг. Детальніше про це – за посиланням.

Нагору