ЖИТТЯ

Переяславська ГО “Кіт у чоботях” шукає фінансової підтримки: за рік роботи вони знайшли домівку 47 котам

ГО “Кіт у чоботях” існує вже майже рік. Втім, котики, що перебувають на перетримці в голови організації дуже потребують допомоги небайдужих людей.

Метою громадської організації “Кіт у чоботях” є врегулювання чисельності безпритульних котів на вулицях Переяславської громади, але самотужки голові ГО Тетяні Зайцевій впоратися з таким завданням дуже важко. Про це повідомляє Інформатор.

До ГО “Кіт у чоботях” потрапляють котики з вулиці, яким надають медичну допомогу (вакцинація, стерилізація, лікування від глистів, бліх і інших паразитів). Після цього для тварин шукають домівку. За період існування організації на перетримці було аж 78 котиків, враховуючи те, що жили вони всі вдома в Тетяни Зайцевої (село Харківці Переяславської ТГ). За цей час вдалося прилаштувати 47 котів, але ще 31 тваринка чекає на свого майбутнього господаря.

“Кіт у чоботях” має журнал обліку тварин, журнал благодійних внесків, звітується у соцмережі Facebook. Рятувати тваринок дає можливість допомога небайдужих людей, але все ще є великий брак коштів. Особливо відчутними складнощі стають в холодну пору року.

Представники ГО “Кіт у чоботях” будуть вдячні як постійним спонсорам, так і одноразовим благодійним внескам.

Якщо ви хочете допомогти організації або забрати когось із кошенят до себе, звертайтеся до Тетяни Зайцевої за номером (066) 695-69-28. Картка ПриватБанку для благодійних внесків: 5169 3305 2337 3477ю.

Нагадуємо, нещодавно Інформатор знову порівнював ціни на продукти в супермаркетах. Деталі – за посиланням.

Нагору